Olivia – setmana 33

Olivia ja saluda !

A la foto de l'eco, ja es poden veure un dels seus ullets i les seves manetes davant de la cara.
Ara ja ens hem de posar en marxa: toca una nova ecografia morfològica, anàlisi de sang i començar el curset d'iniciació al part.
Sobre metge i hospital encara ho estem estudiant.
I és que d'un metge que diu aberracions mèdiques com "el pare té els gens més forts (o dominants) que la mare" no te'n pots fiar.

"It's the final countdown..!!"

Europe (grup suec)

Posted via email from Ignasi Capdevila

9 thoughts on “Olivia – setmana 33”

  1. I quines ganes que neixi, oi? Ostres, he de dir que em costa “d’interpretar” la eco. Segurament és que com que sou els pares la coneixeu millor…
    Et volia comentar el que us ha dit el metge sobre els gens, dintre de la meva ignorància, que consti.
    Crec que el que volia dir és que els cromosomes des pare determinen el sexe. Es a dir, les dones tenen els cromosomes XX, i els homes tenen els XY. Per tant, per entendre’ns, si els fills es fessin només amb dones (XX) només podrien sortir-ne nenes. Però com que el pare té un X (dona) i un Y (home) pot fer que en surti tant una nena (X) com un nen (Y). Per això es pot dir que els cromosomes del pare són determinants (més que forts).
    No és una explicació gaire científica però em sembla que els “tiros” van per aquí.

    Per cert, gràcies per les cròniques culturals, algunes me les apunto!

    Petons i ànims que ja falta menys!

    Sílvia

  2. Si, Si, Silvia, si lo del XX i XY ja ho sabia (del BAC D), però no es referia a això ell. No va parlar del sexe de la nena sinó que deia no sé què del tamany de la nena. Una patinada diria jo… potser som nosaltres que en un tema tan delicat estem nerrvvivivoooosososos….
    Gràcies per llegir el blog !!!
    Molts petonets !! Ignasi

  3. y a mi que lo leo tambien que me zurzan no?
    la olivia i tu soy 2 gotes d’aigua… ejem… deixant apart de la teva coneguda cara de fetus , no aconsegueixo llegir res a la boira de la eco…
    para cuando está previsto el aterrizaje?

  4. Dons jo he vist desseguida que era un primer plà, que la eco tallava la part dreta de la careta i que la nena feia “hola” amb la maneta. És molt simpàtica. Ens entendrem molt bé.
    La seva iaia Maria Rosa

Comments are closed.