L’entitat Parlacatala.org s’adhereix a la CAL

CAL.cat

La CAL fa una bona tasca de divulgació de la llengua catalana. Ara estan organitzant el Correllengua. Més info a www.cal.cat.
En les seves pròpies paraules, presento la CAL:

La Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana (CAL) va néixer amb la necessitat de canalitzar les inquietuds d’un seguit d’associacions, persones i col·lectius d’arreu dels Països Catalans, davant el greuge en què es troba la nostra llengua en molts àmbits de la vida quotidiana, i amb la voluntat de fer un treball de xarxa entre associacions i persones a títol individual d’arreu del país, que volen implicar-se en un projecte basat en tres grans objectius:

  • Acabar amb la menysvaloració de la nostra cultura, i per tant, presentar-la arreu del món com el que és: una cultura innovadora, integradora i desacomplexada.

  • Garantir un futur digne per la nostra llengua, tot assegurant polítiques actives per proporcionar-ne el seu ús social.

  • Reclamar el reconeixement de la unitat i l’oficialitat de la llengua catalana en tot el seu territori, de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó.”Hem arribat a un acord amb la CAL, per que ens ajudi a divulgar la nostra associació. Aquí teniu la nota de premsa que serà divulgada als mitjans i als associats de la CAL:

L’entitat Parlacatala.org s’adhereix a la CAL

L’associació Parlacatala.org, que acaba de néixer i que té com a objectiu facilitar l’aprenentatge del català per mitjà d’internet de manera gratuïta, s’ha adherit a la Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana (CAL). La metodologia que utilitza l’entitat és molt senzilla i pràctica i es basa en llegir i parlar a través de classes per internet (utilitzant l’eina Skypecasts de Skype) sota la supervisió de monitors voluntaris. Fruit de l’acord entre ambdues entitats, la CAL farà difusió de les seves activitats amb l’objectiu comú d’ajudar a conèixer la nostra llengua als nouvinguts per afavorir la seva integració social. En aquest sentit, la CAL buscarà monitors voluntaris que ajudin a fomentar l’ús social del català.

Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana (CAL)
5 de setembre de 2007