Downgrading de Vista a XP

… back to the roots, the ol’ good times…

Mai havia estat tant content de veure el logo de l’XP i la musiqueta d’inici….tirolinininini…

Desde Febrer, quan em vaig comprar aquest PC que no havia estat tan content d’ell. És un portàtil Acer 9300, que vé de sèrie amb WindowsVista. Al principi fa gràcia, però què lent que va! Els programes no estan preparats per córrer sobre Vista, xucla tots els recursos,… vaja una decepció. Per mandra per un cantó i per quee pogut anar treballant en paral·lel amb Macs, no havia fet el pas per fer el ‘downgrading’ (paraula que s’haurà inventat junt amb el Vista). Finalmen, després d’atacs de malware (que m’ha entrat fins els servidors de les webs), d’incompatibilitats amb aplicacions, i per no poder configurar l’Outlook per que es sincronitzi amb el meu nou telèfon, doncs m’he decidit.

He fet un backup, baixat els drivers per XP i ja està. Més fàcil i ràpid del que em pensava.

Diuen que MS et valida la llicència de XP si tens la de Vista. I sinó, tant se val…

No és simptomàtic que la cerca ‘remove vista’ tingui 1.900.000 entrades a Google?