Mr. Vertigo – Ciutat de vidre – Paul Auster – 1994

He llegit ja forces llibres del Paul Auster, alguns m’han agradat molt (Trilogia de Nova York, Brooklyn Follies, El llibre de les Il·lusions) i altres no tant (Timbuktu). Mr. Vertigo entraria dins de la segona categoria.

No m’agrada deixar llibres inacabats, encara que sigui ràpidament, els acabo llegint fins el final.

Això és el que m’ha passat amb aquest llibre.

————–

Ciutat de vidre
Ciutat de vidre

La ciutat de vidre:  He llegit últimament també la versió en còmic de Ciutat de Vidre, una història originalment inclosa en la Trilogia de Nova York.

Feia molts anys (uns 15!!) que vaig llegir la novel·la i em va agrada molt, amb els seus personatges solitaris i incompresos a la gran ciutat. He recordat la història llegint el còmic amb dibuixos del gran David Mazzucchelli, del qual havia llegit Batman, del qual ja havia postejat.