In memoriam, Mavi Dolz

Mavi Dolz M’he assebentat aquest matí, per casualitat, de la tràgica notícia.
Vaig conèixer a la Mavi Dolz a l’Institut Ramon Llull (IRL), on era ella responsable del departament de llengua amb l’objectiu de promoure l’aprenentatge del català arreu del món. Va ser l’impulsora de la col·laboració entre IRL i la nostra associació, Parlacatala.org. Era una persona molt oberta, activa, dinàmica, energètica a l’emprendre nous projectes, amb una il·lusió encomanadora. Tenia una especial sensibilitat per les noves tecnologies i per usar-les en benefici de la comunicació de la cultura i l’aprenentatge de la llengua. Vem entendre’ns perfectament i em costa fer-me a l’idea que ja no hi és.

La més forta de les abraçades, Mavi.

Una cançó que he sentit per primer cop avui i que he trobat evocadora i nostàlgica: