Barcelona & Stockholm


Samarreteta de Barcelona


Samarreteta de Stockholm

De mare sueca i de pare català, l'Olivia viurà aquesta dualitat sempre. Ja per començar sentirà els dos idiomes des del començament.
La seva àvia Maria Rosa ja li ha preparat el seu primer regal: les primeres samarretetes que portarà l'Olivia.
És un treball d'artesania i d'amor. Cada peça porta un brodat sobre els edificis emblemàtics d'una ciutat. Una és Barcelona, l'altra és Stockholm.
La pregunta és: quina li posarem abans? Ja comencen els conflictes.

Posted via email from Ignasi Capdevila

6 thoughts on “Barcelona & Stockholm”

  1. Fàcil: La d’Estocolm. 😉

    Perquè?

    -L’Olivia neix a Barcelona,a la mateixa clinica del seu pare i dormirà al seu bressol..

    Al menys portarà la samarreta d’Estocolm, que per cert és precios!
    😀

  2. Finalment qui a guanyat, Barcelona o Stockholm?? O potser és massa aviat? Les dues li quedaran molt bé, segur que si.

  3. pero tu no eres de l’hospitalet… ahi estamos inventando el pedigree para la leyenda… jo li regalaré una samarreta amb els blocs de bellvitge per que no sigui orfa de les seves arrels la probeta olivia…

  4. Ben cert, ni l’Emma és de Stockholm! Sinó de Luleá, un poblet a 100 km del cercle polar àrtic. Els dos som uns trepes que reneguem dels nostres humils orígens arrabalers … Com diu el tango “Ya no sos ni Margartia, ahora te llaman Margot”

  5. Stockholm va ser la primera que li vem posar. Ja que naixia a Barcelona, la samarreta equilibraba la balança encara que aquell dia el clima va ser 100% suec !! Quina nevada !

Comments are closed.