Si nena, no Cinema

Crec que el dijous passat va ser l'últim dia en el que vaig anar al cinema en molt de temps.

Vem anar a la Filmo a veure Zatoichi, un film de Takeshi Kitano, que al 2003 va guanyar els premis del públic als festivals de Venècia i a Sitges. És un film que agradarà als seguidors de Quentin Tarantino. És un western de samurais. És violent però alhora divertit. És la ultraviolència amena, a l'estil John Woo, o Sam Peckinpah o Tarantino. De fet, Tarantino a través de la seva productora Rolling Thunder Pictures va produir la peli de Kitano, "Sonatine" al 1993.

A partir d'ara veurem cinema a casa, amb el PC, equip d'audio i el projector
A les gates els hi encanta! Es queden fascinades mirant la projecció !


Veient "UP" a casa. Foto Emma.

Posted via email from Ignasi Capdevila