Hej! Här är jag!

Ei! Ja sóc aquí!

L'Olivia ha nascut el dia 9 de Març de 2010, a les 0h07, després de un llarg dia de part (l'Emma va trencar aigües a les 2h30 de la matinada). Al tractar-se d'un part natural, s'ha intentat respectar el temps natural de les dil·latacions, encara que a l'última fase, les contraccions van disminuir i es va requerir epidural (suau) i oxitocines.
Després de quatre hores a la sala del part, i amb la mama extenuada, l'Olivia va néixer, preciosa. La Dra Guasch la va posar a sobre de la mare, on ens vem quedar meravellats, acariciant-la i netejant-la. Vaig tenir l'honor de tallar-li el cordó umbilical, un cop aquest va parar de bategar. L'olor d'un infant és molt curiosa i agradable, és una olor que recorda a una barreja de llet i galetes calentes.
La primera nit ens va costar molt dormir per l'emoció i les visites constants d'infermeres que entraven per a controlar l'estat de la mare i del bebé. Aquesta propera segona nit sembla que serà més tranquil·la.
L'Olivia ja ha començat l'alletament. Què dolça.

Posted via email from Ignasi Capdevila

4 thoughts on “Hej! Här är jag!”

  1. Moltíssimes felicitats, Ignasi.
    Me n’alegro molt que tot hagi anat tan bé com dius.
    L’Olivia és preciosa!
    Una abrassada molt forta per s tota la familia 😉

  2. Es realment bonica!! No sembla que acabi de néixer, mirant a la càmera i tot! Moltíssimes felicitats família!
    PD: Emma, que valenta que ets!

Comments are closed.