La primera setmana de l’Olivia


Foto: Ignasi Capdevila

L'Olivia ja té una setmana. La passada nit a les 0h07 vem prendre una copa de cava per a celebrar la seva primera setmana. Avui ja no és el seu primer dimarts en aquest món.

Ahir vem fer una sessió de fotos a casa. Simplement amb una tela negra penjada de l'armari i jo amb una samarreta negra. L'Emma va fer les fotos sense trípode. Després amb un programa senzill de retoc fotogràfic ha fet la foto molt contrastada per difuminar les diferències entre negres i així fer desaparèixer els volums sota les teles. Trobo que són un regal fantàstic per a l'Olivia que tindrà mil·lers de fotos seves de la seva infantesa, a diferència de nosaltres que, per questions tècniques i pressupostàries, tenim molt menys material gràfic dels nostres primers anys. El que m'he proposat és arxivar-les i documentar-les i ordenar-les per a la posteritat.


Foto: Mamma Sofia Dedorson (15-Mar-2010)


Foto: Mamma Sofia Dedorson (15-Mar-2010)

Encara que l'Olivia té el seu llitet, decidim que dormi amb nosaltres. El 'colecho' és una pràctica que és bona o dolenta, segons els metges. És igual, potser l'estem mimant massa o potser ens estem mimant massa a nosaltres mateixos. Però ni ella ni nosaltres es queixa.


Foto: Mamma Sofia Dedorson

Crec que només per fer aquesta foto, vem posar a l'Olivia al bressol.


Foto: Mamma Sofia Dedorson

I LOVE OLIVIA


Foto: Mamma Sofia Dedorson

Posted via email from Ignasi Capdevila

2 thoughts on “La primera setmana de l’Olivia”

  1. Beautiful, didn’t get the text but one picture is worth 1000 words. 100000 in this particular case. Hope to see you, Olivia and mamma Sofia one day soon 🙂

Comments are closed.