Pitjor podria haver sigut

La nit del Barça / Madrid, el dissabte 10 d’Abril, uns minuts abans de que comencés el partit, tornavem d’una calçotada a Tarragona i anavem de camí a casa d’un amic a veure el futbòl. Era la primera vegada que conduia tan lluny amb l’Olivia al cotxe i anava ben atent a la conducció. Però el perill no depèn només de tu sinó també (i sobretot) dels altres.
Vem tenir un accident per l’imprudència d’un desgraciat que un cop estampar el seu cotxe contra el nostre i un altre, va sortir del seu vehicle i va marxar corrents camp a través per la vora del Llobregat, deixant el seu cotxe enrera i les victimes que havia causat. O anava begut o drogat o el cotxe era robat o no tenia carnet o assegurança. Per sort vem sortir il·lesos. A l’altre cotxe afectat, el conductor es queixava de mal al cap. Van ser minuts d’angoixa mentre no venien els mossos i l’ambulància, al mig de l’autopista, amb dos carrils bloquejats, a la nit i sense senyalitzar. Vaig anar a posar els triangles d’emergència però vem estar a punt de causar un altre accident encara més greu.

Perill a l’autopista, amb els cotxes a 120, de nit, dos carrils bloquejats i l’accident sense senyalitzar encara:
Perill a l'autopista

Controlant a l’Olivia, sembla que tot està bé, pobra:
Olivia tranquil·la

Explicant al mosso com havia estat l’accident:
Arriben els Mossos

Aquesta és la descripció que he fet per a la companyia asseguradora:

3 thoughts on “Pitjor podria haver sigut”

Comments are closed.