Ja tinc bitllet!

Ja ho tinc!

Barcelona to Cairo Sunday, 30. December 2007 14:50 – 19:55
Cairo to Barcelona Friday, 11. January 2008 10:05 – 13:45

Sé que són rentables i guanyen diners, però un ràpid anàlisis de les companyies de venda de viatges a internet:

– Ténen un 2% de marge sobre el preu del bitllet.

–  Es traguen tots els marrons que comporta la venda: servei al client, problemes de reserves, ….

– Al final, clients com jo, el que fan és comprar directament a la companyia aèria.  No cobren comissions (més enllà de les incloses en el bitllet) i saps que si hi ha algun problema, no hi ha intermediaris per passar-se la culpa de una reserva mal feta  -com ha sigut el cas de Atrapalo.com-.

Al final, les webs de viatges només m’han servit de comparació i per decidir la compra. Com les webs de comparació de preus (kelkoo.com, ciao.com) o com moltes de les webs corporatives, que són informatives però no comercials.